Jump to content
Lactofeel logo

Lactofeel logo

Lactofeel hüvelygél
a természetes egyensúlyért...

Lactofeel hüvelygél
Klinikailag igazolt hatás

Lactofeel hüvelygél

Hüvelyfolyás, hüvelyfertőzés kezelésére

Tekintsd meg rövid használati útmutatónkat. Megpróbáltunk a lehető legtöbb felmerülő kérdésre válaszolni. A Lactofeel hüvelygél használata egyszerű és teljesen biztonságos. Várandósság és szoptatás alatt is alkalmazható.

Válaszd
a No.1 készítményt*
Válaszd a No.1 készítményt
Rendellenes folyás? Zavaró szag? Kellemetlen érzés? Nincs egyedül ezekkel a tünetekkel.

Természetes körülmények között a hüvelyben különböző típusú baktériumok élnek. Normál esetben a tejsav-baktériumok vannak jelen a legnagyobb számban. A tejsav-baktériumok tejsavat termelnek, amely a hüvely normál, alacsony pH-értékének fenntartásáért felel, és ezáltal véd a fertőzéssel szemben. Ha a tejsav-baktériumok száma lecsökken, a pH-szint megemelkedik, akkor szaporodnak el a „káros” baktériumok. Ennek az állapotnak az orvosi neve a bakteriális vaginózis (BV). A BV fő tünetei: a rendellenes folyás, a zavaró szag és a kellemetlen érzés a hüvelyben. A BV a hüvely igen gyakori betegsége. A BV-t számos tényező okozhatja, beleértve a hosszan tartó menstruációt, a gyakori irrigálást, az intim higiéniás szerek használatát és a szexuális érintkezést. Az antibiotikum-kezelések és a méhen belüli eszközök (spirál) szintén befolyásolhatják a hüvelyben kialakult egyensúlyt.

Mikor nem szabad használni a Lactofeel hüvelygélt?

Kerülje a Lactofeel hüvelygél használatát, ha teherbe szeretne esni, mivel a gélnek alacsony a pH-ja, s ez a közeg kevésbé megfelelő a sperma számára. Ne használja fogamzásgátló szerként.

A Lactofeel hüvelygél kezeli a BV-t, és megakadályozza annak kiújulását

A Lactofeel hüvelygél tejsavat tartalmaz, amely hatékonyan semlegesíti a kellemetlen szagot, és helyreállítja a hüvely normál pH-ját. Glikogént is tartalmaz, amely tápanyagul szolgál a tejsavbaktériumok számára. A normál pH és a tápanyagok segítségével a védelmező tejsav-baktériumok elszaporodnak, és a hüvely természetes egyensúlya helyreáll, hatékonyan enyhítve a rendellenes folyást, a kellemetlen érzést, továbbá megakadályozza a hüvely kínos szagának visszatérését.

A Lactofeel hüvelygél használata biztonságos

A Lactofeel hüvelygél higiénikus, egyszer-használatos tubusokban van. Használható a várandósság alatt és a menstruáció idején is, azonban keresse fel orvosát, ha úgy gondolja, hogy a terhessége alatt hüvelyfertőzése van. Ha hüvelyi gombafertőzése van, vagy a hüvelyhám sérült, akkor a Lactofeel hüvelygél használata okozhat szúró fájdalmat. Ez azonban csak átmeneti jellegű.

A Lactofeel hüvelygélt klinikailag tesztelték

A klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a Lactofeel hüvelygél készítmény biztonságos, hatékonyan helyreállítja, és fenntartja a hüvely pH-egyensúlyát.

Mikor kell orvoshoz fordulni?

Keresse fel orvosát, ha tünetei súlyosbodnak, ha fájdalmat érez, ha a kellemetlen érzés nem szűnik, ha folyása véres, vagy ha folyása a menopauza alatt jelentkezik. Forduljon orvoshoz, ha a terhessége alatt úgy gondolja, hogy hüvelyfertőzése van. Ha azt tapasztalja, hogy a tünetei nem enyhülnek a Lactofeel hüvelygél előírás szerinti használata után sem, akkor további tanácsért forduljon orvosához.

A Lactofeel hüvelygélt könnyű használni
Lactofeel használat

A kupakot le kell csavarni, majd a tubus egész nyakát be kell illeszteni a hüvelybe. Nyomja ki a tubus tartalmát. Távolítsa el a tubust a hüvelyből, miközben nyomva tartja, majd dobja el. A Lactofeel hüvelygélt legjobb lefekvéskor használni. Tanácsos tisztasági betétet használni, mivel gyakran észlelhető enyhe szivárgás. Ez nem azt jelenti, hogy a kezelés sikertelen volt.

Mikor a legcélszerűbb használni a Lactofeel-t?

Legjobb lefekvéskor alkalmazni a Lactofeel-t. Tanácsos tisztasági betétet is használni, mivel gyakran észlelhető enyhe szivárgás. Ez viszont nem jelenti azt, hogy a kezelés sikertelen lenne.

Használható-e várandósság alatt?

Igen, a Lactofeel várandósság alatt is biztonsággal alkalmazható, de ha a várandósság alatt BV gyanúja merül fel, haladéktalanul forduljon nőgyógyászához.

Használható-e szoptatás alatt?

Igen, a Lactofeel biztonságosan alkalmazható szoptatás alatt is.

Használhatok-e tampont a Lactofeel-lel egyidejűleg?

Igen, a Lactofeel tamponnal együtt is használható. Ilyenkor célszerű a Lactofeel gélt a tampon végére nyomni, és a tampont úgy felhelyezni.

Hogyan kell tárolni a Lactofeel-t?

A Lactofeel szobahőmérsékleten tárolható.

Mikor kell a Lactofeel hüvelygélt használni?

A Lactofeel hüvelygél megszünteti a rendellenes folyást, a hüvely kínos szagát, a kellemetlen érzést, és visszaállítja a hüvely pH értékét a normál szintre.
A Lactofeel hüvelygél arra is használható, hogy fenntartsuk a hüvely normál pH-értéket, és megakadályozzuk a BV kiújulását.

Kezelés
A BV kezelésére, a kellemetlen szag, a rendellenes folyás, a kellemetlen érzés hatékony enyhítésére: napi 1 tubus 7 napig
Fenntartás
Ha a tünetek kiújulását tapasztalja, a természetes pH-egyensúly és az egészséges hüvelyflóra fenntartásához: napi 1 tubus 7 napig
A pH-szint fenntartásához antibiotikum-kezelést követően: napi 1 tubus 7 napig a kezelés végén
Ha a tünetek kiújulását tapasztalja a menstruációja környékén: napi 1 tubus 7 napig a menstruáció végén
Válaszd a No.1. készítményt...
Keresd a Lactofeel-t a patikákban, vagy rendeld meg online!
Vásárlás

már 2.590 Ft -tól elérhető

Ezek a termékek is érdekelhetnek...

Lactofeel hüvelygél egy orvostechnikai eszköz - 0344; gyógyászati segédeszköz.
A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!